AFA” Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (9200 Mosonudvar, Verseny u.22.), az Innovációs eredmények hasznosításának támogatása a KKV-k részére pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében 25 millió forint vissza nem térítendő támogatási összegben részesült. A 38.495 millió forint összköltségvetésű beruházásból vegyestüzelésű égőfejjel szerelt mechanikus tüzelő berendezés, Glossy Open Air festékköd elszívófal és DMC Mastersand 1350 kontaktcsiszológép beszerzése valósult meg.

 

A pályázat azonosító száma: GOP-1.3.1-11/C-2011-0091

A projekt megvalósítási helye: 9200 Mosonudvar, Verseny u.22. 051/99

A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) www.nfu.hu, a közreműködő a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu.

 

Az AFA Kft. magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás 1997-ben kezdte meg tevékenységét, mely egyedi fa külső- és beltéri ajtók, konyhabútorok, lépcsők és egyéb kiegészítő bútorok gyártásával foglalkozik.

 

A projekt keretén belül a társaság innovációs eredmények hasznosítása támogatása céllal nyújtott be pályázatot.

A projekt megvalósítása során a pályázat szerint az alábbi eszközöket vásároltuk meg:

1 db Halex TW 300 vegyestüzelésű égőfejjel szerelt mechanikus tüzelő berendezést,

1 db Glossy Open Air száraz festékköd elszívófalat,

1 db DMC Mastersand 1350 TRS kontaktcsiszoló gépet.

 

A fejlesztés célja új korszerű technológia bevezetése volt. A megvásárolt eszközök, lehetővé teszik egy új termékkör kialakítását, az új festési és lakkfelviteli technológiával, a kontakcsiszoló berendezés hatékonyságával. A gépek korszerűek, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezések

 

A társaság a projekt megvalósításától a korszerű gépekkel végzett munka révén a magas minőségben, szélesebb spektrumban szolgálja ki vevőit. A minőségnek és a pontos munkavégzésnek, valamint a korszerű gépeknek köszönhetően a megrendelési volumen várhatóan növekedési tendenciát mutat.

A társaság a fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba veszi, ezért a fejlesztés befejezésével azonnal integrálódik a társaság napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához. A vállalkozás elsődleges célja a technológiai fejlesztés és a versenyképesség javítása mellett, az erőforrások hatékony hasznosítása.


 


„AFA” Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.                                    
Cím: 9200 Mosonudvar, Verseny u.22.
Kapcsolattartó: Süli András
Tel: +36-96-555-581
www.afakft.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu